Dækreoler der ruller

Har du prøvet at rykke en reol før? Det er noget af det værste jeg nogensinde har prøvet før. Tænk nu hvis man kunne få en reol med hjul på. Ville det ikke bare gøre livet meget nemmere? Det kan du faktisk godt få, jeg fandt nemmelig lige en reol tidligere som var helt perfekt til at flytte rundt omkring på dit lager. Hvis du nogensinde har prøvet at løfte en normal reol før så ved du hvor tung den er. Det er jo fuldstændig umuligt at flytte sådan en alene. Da jeg fandt den reol med dæk på blevet jeg nærmest lykkelig. Det er jo helt vildt hvor mange rygsmerter den har sparret mig for. Jeg føler mig ung og frisk igen, og min ryg har aldrig været bedre. Førhen på min arbejdsplads var jeg ansvarlig for lageret. Jeg var nød til at sige stillingen op da min ryg var fuldstændig ødelagt. Jeg tog dog stillingen tilbage sidste år, men jeg var ikke rigtig i stand til at flytte rundt på tingene på lageret, eller nogen som helst anden form for fysisk arbejde. Min ryg var simpelthen ødelagt. Da jeg også står for indkøb og vedligeholdelse af lageret faldt jeg over de her smarte dækreoler. Jeg præsenterede dem for min chef og siden har vi købt næsten ti af dem. Nu kan jeg endelig lave det arbejde som jeg er ansat til.

reol med hjul på