Gelænder er gode til at give dit hjem stil

udendørs gelænder

 

Når et hjem har trin op til en veranda eller et dæk med et højt lodret fald, gør udendørs gelændere ejendommen sikrere. Ulykker og skader kan let opstå uden lænestole på en balkon eller lænestole ved en trappe.

International Code Council har udviklet værneting og håndlister for boligbyggeri (International Residential Code eller IRC) og for kommercielle bygninger (International Building Code eller IBC). Disse standarder angiver rækhøjde, afstand mellem spindler og den minimale lodrette højde, hvorunder der kræves en beskyttelsesrampe til et dæk. Lokale byggekoder kan have yderligere krav.

De er påkrævet for kodeoverholdelse, men gør udendørs gelænder faktisk din ejendom sikrere? Absolut.

Hvordan skydestænger øger sikkerheden

Gelænder tilbyder sikkerhed og støtte fra et højt dæk eller balkon. Per IRC skal enhver åben-sidet vandflade over 30 tommer have en beskyttelsesramme.

De sikrer, at folk ikke ved et uheld trækker ud af kanten og lider skader fra et fald. Som ejeren af ​​ejendommen kan du være ansvarlig for en persons skader, hvis du ikke har et korrekt installeret, sikkert beskyttelser Ail.

Gelænder er godt at bruge til dit hjem

Skinner kan også holde ejendommen sikkert på dit dæk. Under storme eller store vinde forhindrer de havemøbler, plantager og andre genstande at flyve fra dækket og forårsage skade på naboens hegn eller værft. I dette tilfælde kan du også være ansvarlig for eventuelle skader forårsaget af din usikrede ejendom. De kan også beskytte din havemøbler og andre udendørs genstande fra at blive fejet ind i din pool, hvilket potentielt kan skade både dit dækmøbler og poolen.

En robust beskyttelsesliste kan endda hjælpe dem, der har en frygt for højder eller svimmelhed, føler sig sikrere. Det kan endda lade dem føle sig godt nok til at bevæge sig tættere på kanten for at nyde en fantastisk udsigt.

Håndlister er lige så vigtige for sikkerhed og påkrævet på enhver trappe med mere end fire stigrør. IRC har nogle meget specifikke retningslinjer for hvor og hvordan håndlister skal installeres for at gøre trinene sikre.

For eksempel kan du klatre nogle trin til en udendørs balkon og blive distraheret af vennerne ringer til dig fra deroppe. Det er nemt at miste din balance eller gå glip af et skridt i bare en brøkdel af et sekund. En håndliste giver dig noget at gribe ind for at forhindre dig i at falde.

Se de forskellige gelændere vi sælger

Hvor ofte tager du trappen med dine arme fyldt med dagligvarer eller andre store ting? Du lægger sandsynligvis mod håndlisterne lidt for at holde dig stabil, især hvis du ikke kan se skridtet foran dig.

Håndlister og gelændere er særligt vigtige under uvejr. De tilbyder noget at holde fast på, når du forsøger at gå på en glat eller iset overflade.

Muligheder for gelænder

Du har en række valgmuligheder når det gælder materialer og stilarter af gelænder. Træ, aluminium, glas og kabel har hver deres egen fordel. Den arkitektoniske stil i dit hjem og udsigten fra dit dæk kan diktere et bestemt materiale eller en stil. Med kabler i kabel-stil får du de ekstra fordele ved en mindre obstrueret visning og et slankt design, der supplerer moderne arkitektur. Fortress Railing Products tilbyder to kabel ræknings indstillinger – vandret og lodret. Faktisk skabte vi det første vertikale kabelføringssystem i branchen. Med en slank top- og bundskinneudformning giver begge muligheder dig mulighed for at nyde mere af dit syn, mens du stadig giver sikkerhed for større materiale. Fortress kabler er lavet af 316 marine rustfrit stål, der er både hård og korrosionsbestandig.