Hvilke plankebord stile er gode?

billigt plankebord

 

Jeg har dækket boligmøbler i mere end 10 år som livsstilsredaktør for magasiner, herunder Good Housekeeping, Woman’s Day og In Style. På den tid har jeg skrevet mange artikler til hjemmevarehandler og interviewet snesevis af indretningsarkitekter, produkttestere og andre industrieksperter. Mit mål er altid at anbefale de bedste værdier i møbler, som folk har råd til.

Jeg har også lært fra mine egne spisebordkøb fejl. Engang købte jeg et skørt billigt plankebord, der var så mærkeligt, jeg var bange for at sidde ved det. En anden gang prøvede jeg et teeny runde plankebord – men jeg måtte sidde sidelæns på det eller mine knæ ville ramme den udsmykkede piedestal. Derefter købte jeg et bord, der teknisk set passer ind i mit rum, men fordi det var klumpet og mørkt, så det enormt ud. Du kan undgå alle mine fejl, hvis du ved hvad du skal kigge efter. Disse dage har jeg et bord, der er behageligt og proportional med min spiseplads.

Se de bedste plankeborde vi har at tilbyde

Til denne vejledning har jeg læst snesevis af artikler, kammede kundeanmeldelser og interviewede møbeleksperter og indretningsarkitekter, herunder Christophe Pourny, en mestermøbelforretninger og forfatter af møbler Bible: Alt, hvad du behøver at vide for at identificere, gendanne og pleje møbler ; Lucy Harris, en indretningsarkitekt og rektor hos Lucy Harris Studio; Jackie Hirschhaut, vicepræsident for PR og markedsføring for American Home Furnishings Alliance; Max Dyer, en møbelbrancheviran og nuværende vicepræsident for casegoods (en kategori af hårde møbler, såsom borde, skabe og stole) til La-Z-Boy; Thomas Russell, seniorredaktør på branchens nyhedsbrev Møbler i dag; og Meredith Mahoney, grundlægger og design direktør for Birch Lane.

Det bedste spisebord til dig vil være den, der arbejder for dit budget, tilbyder solid konstruktion, passer til din plads og har en stil, du vil elske i årevis. Selvom du ikke tænker for evigt på dette tidspunkt, kan du forvente at have et bord i mindst fem til 10 år. “Fem år er ikke lang tid,” sagde Pourny. “Hvis det er dit første bord, kan du bruge det et andet sted efter et par år, så du vil have det til at være enkelt og robust og en stil, du vil lide et stykke tid.” Så et lille godt lavet bord kan finde en Placer i dit hjem i mange år fremover.

Hvad vil du vælge af træ?

Her er de faktorer, du bør overveje, før du køber et plankebord til dit hjem. Størrelse Nummer-en-reglen: Dit spisebord skal passe ind i din spiseplads! Men et spisebord er et bedragerisk stort møbel, og du skal også redegøre for pladsen omkring det.

For at visualisere, hvordan et større møbel vil se på dit værelse, tager du tid til at blokere længden og bredden på gulvet (f.eks. Med malerens tape) og også bordets højde.

“Ud over bordets fodspor vil du have 3 fods åndedræt på alle sider – og mere er bedre! – At sidde komfortabelt i en stol og flytte rundt i rummet,” sagde Harris. Så om din spiseplads er en del af et multifunktionsrum (som et stort rum, som du deler i levende og spisestue) eller du har en separat spisestue, skal du begynde med at måle længden og bredden af ​​det rum, du kan bruge til spisebordet. Derefter trække ca. 6 fod fra disse to målinger for at få et mål spisebord længde og bredde.

Tænk derefter på, hvordan du skal bruge bordet, og hvor mange mennesker der typisk vil sidde ved bordet. “Figur at hvert sted ved bordet har brug for 22 til 24 tommer bordplads, og at større skala stole vil kræve mere,” sagde Dyer. Dette er de generelle dimensioner, du kan forvente: