Når sommeren kommer, så skal hvepse bekæmpes

Det er skønt når sommeren begynder at komme over Danmark. Det er ikke altid vi kan regne med godt vejr, men hvis det endelig kommer, så løfter stemningen sig i hele landet. Man kan tage til stranden, man kan tage i sommerhus eller man kan lege med børnene ude i haven. Men der er en ting man skal være opmærksom på, og det er hvepse, bier og gedehamse. De fleste har en naturlig forpasselighed overfor for disse, men den kommer som regel fra barndommen af. Som voksen bliver ens rolle bekæmpelse af hvepse.

Bekæmpelse hvepse

 

Børn ved ikke nødvendigvis hvor ondt det gør at blive stukket af en hveps, og derfor passer de muligvis heller ikke så meget på hvis de er til stede. Derfor er det vigtigt at man som forældre tager ansvar og lærer sine børn omkring hvepse og bier. Det er som udgangspunkt ikke farligt at blive stukket af en hveps, men nogle mennesker kan få alvorlige allergiske reaktioner. Derfor er det så meget desto vigtigere at man foretager en Bekæmpelse hvepse. Når sommeren flyver over landet, så er det med at være klar på tegnene.

Hvad er tegnene på at hvepse, gedehamse eller bier har taget bo ved ens hjem?

Hvepse er naturligvis mest udbredt på landet. De har brug for planter og natur for at overleve, og derfor er de ikke til stede i de store byer i samme grad. Det betyder dog ikke at man kan regne med at gå fri af den grund. Af mange årsager kan der opstå et hvepsebo ved ens hjem eller på ens arbejde. Derfor er det med at være opmærksom på tegnene. Hvepse kan flyve langt omkring, og derfor er det ikke sikkert man har et problem blot fordi man støder på en. Men hvis man observerer en usædvanlig aktivitet, koncentreret på et område, så er det næsten sikkert at der er tale om et hvepsebo.

Forskellige typer hvepse bygger bo forskellige steder. Nogle hvepse kan finde på at bygge bo i jorden eller i kompostbunker. Det kræver en anderledes bekæmpelse end andre bo. Størrelsen på insekterne kan også have noget at sige om arten. For eksempel er skovhvepse, også kaldet for træhvepse, op til 2 til 3 gange større end de traditionelle hvepse som man ofte støder ind i.

Få hjælp af professionelle til bekæmpelse af hvepse

De almindelig hvepse, som de fleste stifter bekendtskab med på et eller andet tidspunkt i ens liv, vil dog som ofte bygge deres bo ved bebyggelse. Der er flere forskellige steder som er oplagte. Det kunne for eksempel være det legehus man har i haven. Det kan også være ved ventilationsudgange eller under tagrender. Observerer man dem her, er det vigtigt at man hurtigt får gjort noget ved det inden nogen komme til skade. Til bekæmpelse af hvepse findes der heldigvis mange gode firmaer som rykker ud hurtigt. Ring derfor hellere i dag end imorgen.