Vælg de rigtige gardiner

Hvis udendørs lys afbryder din søvn, kan du hvile bedre ved hjælp af mørklægningsgardiner eller mørklægningsgardiner. Efter at have testet 20 – ved hjælp af en strobe-burst og et lysfølsomt kamera – har vi fundet vores favoritter: Freemansburg Solid Blackout-termiske gardiner, hvis du vil have en stilfuld mulighed, der blokerer mest lys; eller Sebastian Insured Total Blackout-gardiner, hvis du har brug for hullig mørke (og har ikke noget i blankt stof).

mange gardinbus

 

Del denne anmeldelse på Facebook

Del denne anmeldelse på Twitter

Gem denne anmeldelse på Pocket

Del denne anmeldelse på Pinterest

Del denne anmeldelse med e-mail

Vores valg

Freemansburg solide mørklægningsgardiner

Freemansburg solide mørklægningsgardiner

De bedste gardermørkende gardiner

Ved at kombinere stil med næsten totale mørklægningsfunktioner ser disse bedre ud end andre polyestergardiner, vi har testet og kommer i 14 farver, mere end de fleste, vi fandt. I løbet af dagen kan de dog lade noget lys ind.

Se de bedste muligheder for gardiner

Hvis du har brug for at mørkne et rum, men også ønsker flotte look gardinbus, anbefaler vi Freemansburg solide mørklægningsgardiner, som undertiden også sælges under deres tidligere navn, Bellino Textured Blackout Curtain. Medmindre du er ekstremt lysfølsom, bør disse blokere nok lys til at hjælpe dig med at sove om natten, og stoffet ser meget bedre ud end enhver total-blackout-stil, vi har set. Vi har testet mange mørklægningsgardiner og konstateret, at de, der blokerer for mest lys, ofte har billigt udseende stof, men stoffet på disse ser ud og føles af høj kvalitet. Selvom gardinerne muligvis slipper lidt lys om dagen, blokerer de stadig mere lys end mange gardinbus, vi har fundet. Vi foretrækker også disse end samlede mørklægningsafslapninger til børn, hvor søvnrytmer kan forstyrres om dagen af ​​et værelse, der er for mørkt. De kommer i 14 farver og fem længder, så de passer til en række interiørstilarter.

Hvad er dit valg?

Vores valg

Sebastian-isolerede samlede mørklægningsvinduer

Sebastian-isolerede samlede mørklægningsvinduer

Vores foretrukne mørklægningsgardiner

Hvis du har brug for komplet mørke i et rum og ikke har noget imod alt for skinnende materiale, er dette en af ​​de bedste, vi nogensinde har prøvet for at blokere lys.

Køb fra Bed Bath & Beyond

(starter ved 35 per panel)

Sebastian Insulated Total Blackout-gardiner er blandt de få gardiner, der fuldstændigt blokerede for alt lys under vores test. De er det bedste valg for mennesker med ekstrem lysfølsomhed og for skiftarbejdere (eller nogen anden), der sover i løbet af dagen og har brug for et beksvart soveværelse. De er ikke de smukkeste af vores valg – stoffet er meget, meget skinnende – men de ser bedre ud end de andre total-mørklægningsgardiner, vi har fundet. Vi har testet dem to gange, og når de installeres korrekt, holder de en rumhule mørk. Fås i seks farver og fem længder, og disse skal fungere med de fleste vinduer.

Budgetvalg

IKEA Marjun gardiner

IKEA Marjun gardiner

Billig værelse-mørkere gardiner

Disse findes i kun en længde og tre farveblokerede stilarter, men de ser pæne ud, blokerede for mere lys i vores test end de fleste, og de er billigere end mange, vi har testet.

50 fra IKEA

(to paneler)

Hvis du vil have et iøjnefaldende farveblokeret look og fremragende mørklægning i rummet, er IKEAs Marjun gardinbus et solidt valg. De er de mindst dyre af vores valg, og selvom de ikke giver 100 procent mørke, kommer de temmelig tæt på – de blokerer endda lidt mere lys end vores foretrukne mørkere gardinbus. Ulempen er, at de kun findes i grå, blå eller syrin og kun i en længde, hvilket gør dem til det mindst alsidige gardin, vi anbefaler.