Vælg omklædningsskabe som passer til rummet

omklædningsskabe

Alle arbejdspladser er forskellige. Den måde som en arbejdsplads er indrettet på er afhængig af en række forskellige faktorer. For det første handler det om selve bygningens grundplan. Nogle bygninger til virksomheder er domineret af store rum med masser af lagerplads. Her er det sådan at medarbejderne ofte går op og ned af hinanden på den store plads. Andre lokaler er indrettet mere som kontorer med mange små rum, hvor folk sidder separeret. Lige meget hvad, så skal alle arbejdspladser have badeværelser og toiletter.

 

Udover badeværelserne er det også en god idé at have et rum, hvor det er muligt at klæde om og hænge sit tøj op. Dette er særligt vigtigt på arbejdspladser hvor de ansatte bærer uniformer eller lignende. Her er det nemlig enormt irriterende, hvis der ikke er nogen steder at gøre af det tøj man bærer til hverdag og når man tager til og fra arbejdspladsen. Hvis man som chef er i tvivl om hvordan man kan imødekomme dette behov, så er omklædningsskabe en rigtig god løsning. Hvad disse skabes funktion er, ligger implicit i navnet.

 

Omklædningsskabe skal danne små heller

Et omklædningsskab er et sted hvor man i ro og mag kan sætte sine ting og klæde om til uniformen eller tilbage til sit eget tøj efter en lang dags hårdt arbejde. Disse skabe danner altså rammen om en proces, hvor man på nogle områder er en smule blottet. Det er derfor ekstremt vigtigt, at skabene bliver placeret et sted hvor man ikke hele tiden bliver overrendt af mennesker. Ofte ser man eksempler på at omklædningsskabene bliver placeret på badeværelser, og dette er en rigtig god løsning. Her er der nemlig mulighed for at låse døren og føle sig sikker.

 

Når det kommer til placeringen af omklædningsskabene kan vi vende tilbage til problemerne med de forskellige indretninger af arbejdspladser. Hvordan man kan placere disse skabe, kommer nemlig også til dels an på, hvordan de forskellige rum er indrettet. Måske er badeværelser på arbejdspladsen kun ganske små, og der er ikke plads til tilstrækkelige skabe. Her er det nødvendigt at tænke uden for boksen og finde andre områder, hvor omklædningsskabene kan stå. Måske er der et tomt kontorlokale, som man kan anvende til formålet. Så er det egentlig blot at installer en lås og markere døren med skilte for mænd, kvinder eller unisex.

 

Omklædningsskabe kan tilpasses rummene de skal stå i

Nu er det dog ikke sådan et det nødvendigvis er rummet som behøver forme sig omkring skabene. Det kan i mange tilfælde også være skabene som former sig omkring rummene. Der er nemlig en bred vifte af muligheder når det kommer til valg af omklædningsskabe brugte. Der er nemlig en række forskellige designs som kan passe til enhver smag og ethvert rum. Der findes for eksempel høje, smalle skabe med kun et rum. Disse skabe fås også med to rum. Men der er også mulighed for skabe som er mere som et lavt, bredt skuffedarium som ser mindre voldsomt ud men samtidig ikke er lige så pladsbesparende.